Phone: +359 877 888 942
[email protected]

За нас

MARTINEZ perfume” има удоволствието да Ви предложи парфюми в клас “Авторска парфюмерия” селектирани, произведени под строг контрол на “БНАЕМПК, бутилирани и опаковани с грижа, прецизност, внимание към детайла и пълна отдаденост за постигане на перфектен резултат всеки път в собствената ни база в България!
 
    Ние работим само с  Френски производители на парфюмни композиции с ясен произход и характерни качества, които познавачите могат да разпознаят в нашите парфюми “MARTINEZ perfume".
   
   За да може високото качество и трайност на “MARTINEZ perfume” да достигне до вкуса на всеки познавач, предлагаме собствената си линия пафюми след като всяка една партида премине стадий на смесване и ежедневно механизирано разбъркване, хомогенизиране, зреене/отлежаване 30-45 дни и прецизна филтрация преди момента на бутилиране.

   

     По този начин успяваме да контролираме най-важните променливи, които са ключови при приготвянето, качеството и трайността на всеки един парфюм:
  • висококачествена френска основа за парфюми
  • оптимално количество “парфюмна композиция”
  • зреене/отлежаване не по малко от 30-45
  • прецизна филтрация 
  • съхранение на всеки парфюм в контролирана среда
 
   Стремим се и създавааме  доволна и постоянна клиентела,която намира в “MARTINEZ perfume” специална причина да използва и посещава всеки търговски обект, в който се предлага!